top of page
CEGINFO
kor2.png
ikon2.png

Üzleti tranzakciós tanácsadás

Tranzakciós szolgáltatásaink ügyfeleink vállalatfelvásárlási - értékesítési tranzakcióinak tervezésében és végrehajtásában nyújt támogatást pénzügyi átvilágítási, illetve a kapcsolódó egyéb szolgáltatásainkkal (üzletrész-vásárlási megállapodás kidolgozása, pénzügyi átvilágítás, zárási átvilágítási munkák, jogi – gazdasági környezet felmérése stb).

Átvilágításunk bővülhet gazdasági és jogi átvilágítással is. Szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleink részére a teljes tranzakciós folyamat során a tervezéstől a zárásig, valamint a tranzakció zárása utáni feladatok kezelésében. Vállaljuk a tranzakciós folyamat tervező - vezető szerepét is. Partnereinknek segítünk megismerni a kiválasztott társaságban és a tranzakció folyamatában rejlő kockázatokat, kiemelve azokat, melyek támogatják, vagy éppen megakadályozhatják a tranzakció létrejöttét.

Ügyfeleinkkel együttműködve felmérjük a tranzakciókban rejlő lehetőségeket és értékteremtő elemeit. Segítünk ügyfeleinknek a megfelelő számviteli, pénzügyi és adózási struktúrák kialakításában, valamint a tranzakció utáni és integrációs stratégiák kidolgozásában is.

Az adott tranzakció szakági követelményeit figyelembe véve megfelelő összetételű munkacsoportokat állítunk össze, tapasztalt szakemberekkel, akik már számos tranzakcióban nyújtottak segítséget, valamint egyéb munkatársakkal, akik kellő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkeznek az adott ágazatról. Társaságunk mind vevő, mind pedig eladói oldalon áll tisztelt partnerei rendelkezésére.

Mahartlog Invest Zrt.
bottom of page