top of page
CEGINFO
kor2.png
G R O U P - Mahartlog Port Kft.
MAHARTLOG
ikon3.png

Mahartlog Port Kft.

Társaságunk 2016 júliusában alakult, azzal a céllal, hogy a környezetbarát fuvarozási módok fejlesztésével segítse a térségben lévő autógyártó cégeket. Ennek jegyében Nyergesújfalun megvásárolt egy 7000m2-es területet, ahol egy új kikötői technológia bevezetésével 2018 januárjára megépült egy RO-RO terminál.

Az úszóműves RO-RO kikötő a Duna vízállásától függetlenül tudja biztosítani a személygépjárművek és a 12 tonna alatti haszongépjárművek be és kirakodását.

A kikötő teljes területe 26.000m2, amelyből 17.500m2 szilárd burkolatú tároló terület. A terület energiatakarékos közvilágítással és zár kerítéssel ellátott. A vagyon biztonságot mozgásérzékelős kamerarendszer biztosítja, amelyet élőerős őrzés egészít ki.

A kikötő adminisztratív kiszolgálását egy 60m2-es irodaépület szolgálja.

Célunk, hogy a jövőben még többen ismerjék meg a kombinált gépjármű fuvarozásban rejlő lehetőségeket. A környezetvédelme mellett elmondható, hogy a kikötőnkben ütemezett menetrend szerint közlekedő járatok Kelheim – Passau – Nyergesújfalu útvonalon, szállítási határ időben és költséghatékonyságban jelentősen felülmúlják a kizárólag közúti fuvarozásból álló logisztikai rendszereket. A tranzitidő Kelheim – Passau – Nyergesújfalu távolságon 3 nap, amely magába foglalja a hétvégi kamionstop idejét is, így a Kelheim csütörtök – Passau pénteki rakodás mellett, vasárnap a Nyergesújfalu RO-RO kikötőben átvehetőek a gépjárművek.

A kombinált fuvarozás közúti előfutása Németországban nem tartozik a kabotázs fuvarozási tilalom hatálya alá!

Bízunk benne, hogy a közúti – folyami – közúti kombinált fuvarozásban rejlő gazdasági előnyöket minden gépjármű logisztikával fogalakozó társaság felismeri, és hamarosan partnereink között köszönthetjük Őket!

IMG-20220413-WA0004.jpg

KIKÖTŐ BEMUTATÁSA

Kikötő - Mahartlog Port Kft.
Szolgáltatások - Mahartlog Port Kft.

A kikötő alkalmas személygépjárművek és 12 tonna alatti tehergépjárművek, illetve közúti űrméretet meg nem haladó mezőgazdasági és gumikerekes építőipari gépek ki és behajózására – tárolására. A területen lehetőség van további tárolási és iroda kapacitások igénybevételére.

Fejlesztési lehetőségek - Mahartlog Port Kft.

A kikötő mellett, jelenleg fel nem használt 15.500m2 fejlesztési terület áll rendelkezésre. A terület alkalmas kisebb gyártó, szolgáltató, vagy kereskedelmi egység fejlesztésre, amelynek logisztikai kiszolgálásához szükséges a folyami szállítás alkalmazása

KIKÖTŐ BEMUTATÁSA

1500

kisteherautó / év

20000m2

saját tároló kapacitás

22000

személyautó / év

100+

kiszolgált hajó / év

1 hajó = 27 kamion

REFERENCIÁK

REFERENCIÁK

bottom of page