top of page
CEGINFO
kor2.png

Mafracht Kft.

Cégünk 1991 óta sikeres szereplője a nemzetközi szállítmányozási piacnak.
A közúti fuvarozás és szállítmányozás területén dinamikus növekedést értünk el az elmúlt évek során. Az alapszolgáltatásokon felül a túlsúlyos / túlméretes, és a speciális szállítmányozást sorolhatjuk főbb tevékenységeink közé a gyűjtő áruszállítást is beleértve.

Partnereink szállítmányozási, fuvarozási megbízásainak teljes körű kiszolgálása érdekében szolgáltatásainkat kombinált szállítmányozási feladatokkal bővítettük:

·       gyűjtő áru fuvarozás

·       nemzetközi szállítmányozás LTL/FTL

·       gépszállítás, gépmozgatás

·       raktározás

·       projekt logisztika, speciális szállítások

ikon1.png

A túlméretes szállítási feladatok ellátására szélesíthető ponyvás és nyitott szerelvényekkel is rendelkezünk. Munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére mind a vízi, mind a közúti szállítmányozás területén egyaránt, legyen az európai folyami szállítmányozás, illetve folyami-tengeri projektáru elhajózás Európa, vagy a világ bármely más pontjára.

Az ügyfelek teljes körű logisztikai kiszolgálása mellett az igények magas színvonalú és egyben költséghatékony kivitelezését tartjuk előtérben.

SZOLGÁLTATÁSOK

Közúti szállítmányozás - Mafracht Kft.
Projekt logisztika - Mafracht Kft.

Széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően, komplex logisztikai feladatok megoldásában is helyt állunk. Számos esetben bonyolítottunk komplett üzemköltöztetést, és az ahhoz szükséges túlméretes gépek kombinált szállítását.

Túlméretes áru szállítása - Mafracht Kft.
Teher kompjegy értékesítés - Mafracht Kft.

Teherkomp jegy foglalás tekintetében számos nagyobb és kisebb nemzetközi fuvarozó, és szállítmányozó céget is partnerünknek mondhatunk.
Logisztikai szolgáltatásaink teljességéhez kompjegy értékesítéssel is hozzájárulunk.

Raktározás - Mafracht Kft.

Partnereink logisztikai igényeinek teljes körű kielégítésére saját tulajdonú telephelyünkön biztosítunk raktározási lehetőséget. Logisztikai központunk az egyik legforgalmasabb tranzitútvonalon, az M1-es autópálya mellett, Budapesttől 70 km-re, a Tatai Ipari Parkban található.

Tengeri és folyami szállítmányozás - Mafracht Kft.

Vállajuk projektáruk és darabáruk folyami és tengeri szállítmányozását, járművek ro-ro szállítását és ezek kikötői árukezelését, direkt-indirekt átrakodását a Dunán, és a Rajna–Majna–Duna-csatorna vonalán.

SZOLGÁLTATÁSOK
REFERENCIÁK

1500

kisteherautó / év

20000m2

saját tároló kapacitás

1 hajó = 27 kamion

22000

személyautó / év

100+

kiszolgált hajó / év

állandó 3m széles

túlméret engedélyek HU/AT/DE/FR/BE

862

túlméretes megbízás 2018-ban

90t

szállítása végig közúton

heti 6-8 speciális

 kamion mozgatása Európában

REFERENCIÁK

bottom of page