top of page
CEGINFO
kor2.png
ikon2.png

Adótanácsadás

Átfogó adótanácsadói szolgáltatásokat nyújtunk hazai és nemzetközi adózással kapcsolatban egyaránt. Társaságunk szakmai partnere a KPMG. Szakértőink naprakész szaktudása és jelentős tapasztalata biztosítja Önnek, hogy professzionális szolgáltatásban részesüljön, ideértve a társadalombiztosítással kapcsolatos kérdéseket is.

Mivel jelentős tapasztalattal rendelkezünk hazai és nemzetközi, határokon átnyúló tranzakciókkal kapcsolatban, ezáltal mind Magyarországon, mind külföldön segítséget tudunk nyújtani az adótervezésben.

Szakértőként támogatjuk Önt abban, hogy a kedvező adózási feltételeket kihasználja (mind külföldiek magyarországi és magyarok külföldi beruházásai esetén), továbbá kiszámoljuk a várható adókötelezettségeket, elkészítjük az adóbevallásokat, segítünk megfogalmazni az alkalmazandó szerződéseket és segítünk a cégalapításban, egyéb adminisztrációs teendőkben (pl. könyvelés).

Hazai és nemzetközi adózásban jártas munkatársaink szaktudása és a KPMG szakmai háttere, hatékony segítséget jelenthet a váratlan következmények megelőzése szempontjából, illetve segítséget nyújt az adózás és az adókedvezmények nyújtotta területeken is.

Mahartlog Invest Zrt.
bottom of page