top of page
kor2.png
G R O U P - Mafracht Kft.
MAHARTLOG

Túlméretes - túlsúlyos rakományok szervezése

Cégünk kiemelkedő tevékenysége a túlméretes és túlsúlyos áruk szállítása és a projekt logisztika területe. Túlméretes rakománynak tekintjük azt az árut, mely egy 2,45 méter széles, 3 m magas, és 13,6 m hosszú normál nyerges szerelvényben nem fér el, a szállítmány biztonságosan nem rögzíthető. Ebben az esetben speciális szerelvényre van szükség. Nemzetközi kapcsolatainknak és tapasztalatainknak köszönhetően tevékenységünk Európa legtöbb országára kiterjed.

Sokoldalúságunk lehetővé teszi a fuvarfeladatoknak leginkább megfelelő szerelvények és útvonalak összeállítását, ezzel ügyfeleink részére műszaki és költséghatékonysági szempontból is a legoptimálisabb megoldást kínáljuk, akár szélesíthető ponyvás mega/mélyágyas/mélybölcsős szerelvényekkel.

A projektspeditőri megoldásokon felül -melyekkel minden közúton szállítható méretre és súlyra megtaláljuk a megoldást - már a saját flottánkat is ezeknek a fuvarfeladatoknak megfelelően fejlesztjük, és a szélesíthető ponyvás mega szerelvényeink is speciális ponyvával, rögzítőfülekkel, és 3.5 méterre szélesíthető ajtóval ill. 12to kapacitású alurámpával vannak ellátva. Emellett a belföldi gépszállításra is rendelkezésre áll két db rámpás nyitott tandem szerelvény, és 7db autószállító." 

Erősségünk a gépszállítás (gumikerekes és lánctalpas munkagépek, rakodógépek,traktorok, mezőgazdasági pótkocsik )  és az időjárásra érzékeny CNC megmunkáló gépek szélesíthető ponyvás kamionokban történő szállítása. 

ikon1.png

REFERENCIÁK

Túlméretes regerencia
bottom of page