Céginformáció

Céginformáció

Cégünk 1991 óta sikeres szereplője a nemzetközi szállítmányozási piacnak.
A közúti fuvarozás és szállítmányozás területén dinamikus növekedést értünk el az elmúlt évek során. Az alapszolgáltatásokon felül a túlméretes, a konténeres és a speciális szállítmányozást sorolhatjuk főbb tevékenységeink közé a gyűjtő áruszállítást is beleértve. A teherfuvarozás igényeinek komplex kielégítése érdekében partnereink részére teherkompjegy értékesítést is végzünk.

Partnereink szállítmányozási, fuvarozási megbízásainak teljes körű kiszolgálása érdekében szolgáltatásainkat kombinált szállítmányozási feladatokkal bővítettük:

  • gyűjtő áru fuvarozás
  • nemzetközi szállítmányozás és veszélyes áru szállítás
  • raktározás
  • projekt logisztika, speciális és túlméretes szállítás

A túlméretes szállítási feladatok ellátására mélybölcsős pótkocsikkal rendelkezünk. Munkatársaink készséggel állnak az Önök rendelkezésére mind a vízi, mind a közúti szállítmányozás területén egyaránt, legyen az európai folyami szállítmányozás, illetve folyam-tengeri konvencionális elhajózás Európa, vagy a világ bármely más pontjára. Régmúltú kapcsolatokkal rendelkezünk az európai elhajózást biztosító főbb tengeri kikötőkkel.

Az elmúlt évek fejlődése lehetővé tette, hogy 2013 őszén átadjuk a tatai logisztikai központunkat, mely az egyik legforgalmasabb tranzitútvonalon, az M1-es autópálya mellett található. A kor kívánalmainak megfelelő irodaépület és raktárcsarnok lehetőséget nyújt a további növekedésre. Jelenleg itt történik a rész- illetve gyűjtőszállítmányok átrakása, tárolása. Gyűjtő járataink heti rendszerességűek pénteki export indulással. Rendelkezünk saját kisteherautókkal 3,5-es, 7,5-es és 12 tonnás kivitelben, melyekkel könnyen be- és ki szállítható az áru telephelyünkre. További partnerek jelentkezését várjuk a raktár kihasználtságának növelésére.

Szolgáltatásainkat részben saját eszközparkkal látjuk el, ennek érdekében flottánkat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Járműparkunk minden európai ország technikai követelményeit teljesíti, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is megfelel. Járműparkunk átlag életkora 3 év alatti, legtöbbjük Euro 6-os környezetvédelmi besorolásúak, sáv asszisztenssel, előrelátó hajtáslánc vezérlővel, fék asszisztenssel. Rendelkezünk dupla rakodószintes, szélesíthető ponyvás, megás és rolóponyvás pótkocsikkal is Code XL tanúsítvánnyal. Cégünk, fuvarszervezőink és sofőrjeink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a logisztika és áruszállítás területein, hogy megrendelőink termékei időben, pontosan, kifogástalanul megérkezhessenek a lerakó helyre. Ezen kívül szállítmányozói tevékenységünket fuvarozókkal, hajótársaságokkal és egyéb alvállalkozókkal való hosszútávú partnerkapcsolatokra alapozzuk. Az ügyfelek teljes körű logisztikai kiszolgálása mellett az igények magas színvonalú és egyben költséghatékony kivitelezését tartjuk előtérben.

Legújabb pótkocsi parkunk különleges lehetőséget nyújt partnereink részére a nagyméretű áruk szállításához. A szélesíthető, ponyvás kivitel lehetőséget nyújt, hogy teljesen zárt kivitelben, az időjárás viszontagságaitól mentesen tudjuk továbbítani megrendelőink munkadarabjait.

A pótkocsik lehetőséget nyújtanak a 3m magas és 3,5m széles darabok szállítására 24 tonna súlyig. A pótkocsik olyan rámpával felszereltek, amelyek lehetőséget nyújtanak 16,5 tonna tengelyterhelhetőséggel gumikerekes, és egyedi esetekben lánctalpas gépek szállítására. A pótkocsik megfelelnek az XL Code és a DC 95 szabványoknak.

Az ipar és a kereskedelem megbízható ellátása pontosan irányított anyag és áruforgalmat igényel, ezért rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink folyamatosan változó igényeihez. Célunk, hogy európai színvonalú szállítmányozó, illetve fuvarozóként a szolgáltatásainkkal hozzásegítsük partnereinket a saját szférájukban történő színvonalas működésükhöz.
Reméljük, hogy hamarosan Önöket is megelégedett Partnereink között köszönthetjük!

 

Cégünk bemutatkozó anyagát ide kattintva tudja letölteni.